Za bolju probavu

Slaba probava može izazvati nadutost, bol u želucu i crijevima, loše raspoloženje i letargičnost. Aktiviranjem probavnih sokova možete ponovno potpiriti plamen u želucu i potaknuti probavu da radi punom snagom. Time ćete podignuti energiju i raspoloženje i vratiti se u akciju u punom zamahu.

Preporučujemo slijedeće preparate:

AC-Zymes + Acidophilus sa psylliumom + Digestive Enzymes + Meal Time + ProbioBalance - probiotik i prebiotik + Spirulina Chlorella Plus

AC-Zymes
172,00 kn 129,00 kn
Acidophilus sa psylliumom
218,67 kn 164,00 kn
Novo
Curcuma Pro - protiv upala
240,00 kn 180,00 kn
Spirulina Chlorella Plus
253,33 kn 190,00 kn

Tagovi: za bolju probavu, probava

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!