Uvjeti i pravila

Ovi uvjeti kupnje/prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na zdravljeizprirode.net web shopu.

Putem web shopa www.zdravljeizprirode.net kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na navedenom web shopu.

Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (kn).

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda.

Narudžbe će se smatrati zavšenima odnosno zaprimljenima tek kada Kupac završi kupnju pritiskom na dugme ’POTVRDI NARUDŽBU’. U ostalim slučajevima nedovršene narudžbe se brišu iz sistema.

DOSTAVA

Uvjeti dostave

Naručeni proizvod/i dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvod/e do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Proizvod/i se dostavljaju na području cijele Hrvatske, a moguća je dostava i u drugim zemljama gdje CaliVita International posluje (Srbija, BIH, Makedonija, Kosovo, Europska unija). Za dostavu izvan Hrvatske molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme.

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 350,00 kn. Cijena dostave za narudžbe manje od 350,00 kn je 15,00 kn.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 16 sati šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 16 sati šaljemo sljedeći radni dan.
Naručene proizvode dostavlja OverseasExpress ili CityExpress. Vrijeme dostave je 24-48 sati (osim otoci). Zbog specifičnosti dostave, točan termin dostave paketa na otoke možete saznati prilikom narudžbe. On ovisi o otoku i danu naručivanja i uglavnom iznosi između 24-72 sata. Ukoliko želite nešto napomenuti, molimo navedite to pod “napomena” prilikom naručivanja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave proizvoda. U slučaju da Kupac naruči proizvode i odbije ih primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

  • isporuka proizvoda koji nisu naručeni
  • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima


Prodavatelj će odobriti povrat proizvoda Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski s instrukcijama za povrat proizvoda.

U slučaju povrata proizvoda koji nije nastao propustom Prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

REGISTRACIJA U CALIVITA INTERNATIONAL

Za učlanjenje vaša prva narudžba mora iznositi minimalno 300 kuna (od 1. rujna 2015.). Calivita članstvo vam traje sljedećih godinu dana i dobivate brojne ostale pogodnosti kao što su: kupovina po članskim cijenama, godišnja pretplata na CaliNews časopis, mogućnost stručnog savjetovanja sa liječnikom (besplatno) te prisustvovanje na edukativnim seminarima i razvijanju posla preko CaliVite. Nakon učlanjenja nemate nikakve obaveze!

CALIVITA INTERNATIONAL UVJETI

Prihvaćanjem ove izjave pristupam Mreži CaliVita International u svojstvu Člana, što stupa na snagu od današnjeg dana. Svoje aktivnosti obavljam kao fizička osoba u vlastito ime, na vlastitu odgovornost i rizik, ili u ime druge organizacije, kao njen predstavnik, na njenu odgovornost i rizik. Obvezujem se da ću ispuniti financijske, porezne obveze koje mogu proizaći iz gore navedene aktivnosti i podliježe zakonima RH. Ovime izjavljujem da sam upoznat/a sa Pravilima rada postavljenim od strane CaliVita International, te ću svoje aktivnosti obavljati u skladu s tim dokumentom. Potvrđujem da će mreža, ukoliko se neću pridržavati navedenih pravila, ili učinkovito ispunjavati Pravila rada, trenutno prekinuti moje članstvo, i da neću imati nikakvih zahtjeva ili potraživanja prema Mreži ili njenom operateru. Ovime dozvoljam da se moji podaci koriste od strane Mreže, tvrtke/tvrtki koje njome upravljaju, ili njihovih subkontraktora, kao i razmjenu mojih podataka među njima, sve dok održavam članstvo u mreži, te čak i nakon toga, sve dok ne povučem ovu dozvolu. Ovime izjavljujem da su dati podaci točni. Mreža nije odgovorna za štete proizašle zbog netočnih podataka, ili zbog nepravodobne informacije o promjenama datih podataka unutar 15 dana.

NEWSLETTER

Prilikom registracije na zdravljeizprirode.net web shop svaki korisnik se automatski prijavljuje na newsletter. Moguće je opozvati dolazak newslettera na način da kada se primi prvi newsletter stisnete na link - ovdje se odjavi sa newsletter-a.

www.zdravljeizprirode.net ima pravo u svakom trenutku izmijeniti ili dopuniti sadržaj Internet trgovine kao i Uvjete kupnje.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

ZdravljeIzprirode.net se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). ZdravljeIzprirode.net neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) ZdravljeIzprirode.net ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti ZdravljeIzprirode.net. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ZdravljeIzprirode.net ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa ZdravljeIzprirode.net, te na sve stranice unutar ZdravljeIzprirode.net domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na ZdravljeIzprirode.net domeni.

BESPLATNA IZRADA INTERNET STRANICE POPUT OVE

Uvjet za dobivanje besplatne internet stranice poput ove je da se posjetitelj učlani u Calivitu International preko ove stranice odnosno preko članskog broja 3851140946. Izrada internet stranice je POTPUNO BESPLATNA! Na posjetitelju ostaje samo trošak smještaja internet stranice (hosting) te odabir naziva domene (www.imedomene.com). Ovaj trošak iznosi otprilike 300-tinjak kuna godišnje (ovisno o hosting provideru).

Na besplatno izrađenim internet stranicama se smiju prodavati isključivo i samo proizvodi Calivita International. Ukoliko dođe do naknadnog nepoštivanja pravila dobivanja besplatne stranice ZdravljeIzPrirode.net zadržava prava ukidanja stranice.

ZdravljeIzPrirode.net može bez objašnjenja odbiti izradu besplatne internet stranice.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!