Tumori

Ciste na dojci

Ciste su vrlo česte promjene u dojci  žena koje dolaze na pregled. Ciste mogu biti pojedinačne ili mnogobrojne u jednoj ili u obje dojke. Mogu biti različite veličine od par milimetara do 2-3 cm sa tendencijom rasta.

Karcinom i prevencija - zloćudni tumor (rak)

Karcinom je naziv za zloćudnu novotvorinu (zloćudni tumor ili rak) čije su tumorske stanice podrijetla epitelnih stanica. Karcinom nekog organa nije isto što i rak nekog organa, iako je kod mnogih organa karcinom najčešća vrsta raka (zloćudne novotvorine, zloćudnog tumora) koja zahvaća neki organa.

Tumor (rak) - prevencija i zaštita

Jeste li zabrinuti zbog toga što je nekome koga poznajete dijagnosticiran karcinom? Vrijeme je da razradite plan prevencije raka za sebe i svoju obitelj. Prevencija raka nije toliko težak zadatak. Ona uključuje pažnju prema svojoj dijeti i stilu života, eliminaciju toksina te unos određenih nutrijenata.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!