Trigliceridi - masnoća u krvi

Trigliceridi su najčešća forma u kojoj se masti nalaze. Ima ih i u našoj krvi, a njihove razine uveliko ovise o tome šta jedemo. Tijelo ih koristi kao jedan od izvora energije.

Trigliceridi u krvi dolaze iz masnoća koje unosimo kroz hranu ali se mogu stvarati i iz ugljikohidrata (šećera, kruha, slatkih pića). Sve kalorije koje unesemo, a ne potrošimo kroz rad i tjelesne aktivnosti pretvaraju se u trigliceride i transportuju u masne ćelije na skladištenje. Zdravstveni problemi mogu nastati kada konstantno imamo višak tih masnoća u krvi.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Nopalin + Omega 3 concentrate + Triple-Potency Lecithin + Cholestone + Organic ACAI - Organski Bio Asai

Cholestone - smanjuje kolesterol
208,00 kn 156,00 kn
Novo
Curcuma Pro - protiv upala
264,00 kn 198,00 kn
Omega 3 concentrate
189,33 kn 142,00 kn
Triple-Potency Lecithin
380,00 kn 285,00 kn

Tagovi: trigliceridi, masnoća u krvi

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!