Registriraj se u Calivitu

VAŽNO! Želite li postati registrirani kupac odnosno član Calivite, molimo vas da se registrirate. Za učlanjenje vaša prva narudžba mora iznositi minimalno 300 kuna u proizvodima (bez iznosa dostave). Calivita članstvo vam traje sljedećih godinu dana i dobivate brojne ostale pogodnosti kao što su: kupovina po članskim cijenama, godišnja pretplata na CaliNews časopis, mogućnost stručnog savjetovanja sa liječnikom (besplatno) te prisustvovanje na edukativnim seminarima i razvijanju posla preko CaliVite. Registriranjem profila moguće su brže narudžbe, dosadašnje narudžbe mogu se pregledati, osobni podaci mogu se mijenjati. Nakon učlanjenja nemate nikakve obaveze!

Korisnički račun

Osobni podaci

Adresa

Zdravlje iz prirode Newsletter

Sigurnosna provjera

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!