Probio Balance - probiotik i prebiotik

Šifra proizvoda: CV0148
Broj komercijalnih bodova: 131.20
Proizvođač: CaliVita® International
Pregledano: 3736 puta
Cijena: 218,67 kn
164,00 kn
   - ILI -   

Calivitin proizvod Probio Balance je u obliku ukusne tablete za žvakanje te sadržava 4 milijarde aktivnih probiotičkih bakterija iz 3 soja. Pored soja Lactobacillus acidophilus sadrži i sojeve Bifidobacterium koji omogućavaju brzu i uspješnu rekolonizaciju crijeva te Lactobacillus rhamnosus (LGG) koji štiti urogenitalni trakt tako da luči biološke površinski aktivne tvari te tako sprečava prianjanje patogenih mikroorganizama za vaginalnu i urinarnu sluznicu. Ono po čemu je postala poznata je njezina sposobnost da utječe na imunitet i zdravlje organa koji su daleko izvan probavnog trakta.

Proizvod je u obliku tableta za žvakanje, finog je okusa višnje i lagan je za upotrebu. Obzirom da se žvaće idealan je i za djecu, a namjenjem je svima.
 

Što čini Probio Balance superiornom formulom?

1. Probio Balance sadrži 3 super-soja probiotičkih bakterija: LGG (Lactobacillus rhamnosus GG), ACIDOPHILUS (Lactobacillus Acidophilus), BBL (Bifidobacterium longum), koje zajednički predstavljaju
superiornu probiotičku formaciju za jačanje imuniteta.

2. Probio Balance sadrži čak 4 milijarde korisnih crijevnih bakterija u jednoj tableti. To je brojčano puno više u odnosu na brojne druge formule. Uz njih sadrži i prebiotike.

3. Probio Balance dolazi u obliku ukusne tablete za žvakanje te je pogodan i za djecu.

Doziranje: 1 tableta za žvakanje dnevno ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 60 tableta za žvakanje  

Sastav jedne tablete Probio Balance:

  • Probiotičke kulture 4 bilijuna CFU: Lactobacillus Acidophilus 335 mg; Bifidobacterium longum 17,87 mg; Lactobacillus rhamnosus 6,7 mg
  • Inulin 25 mg
Tagovi: Probio Balance, probiotik

Preporučujemo proizvod za:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!