Mogućnost zarade

Mogućnost dodatne zarade bez obveza i rizika

Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske.

Calivita

Preporukom do dodatne zarade

Preporuka je osnova naše promidžbe i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, te da li ste za to bili nagrađeni? Dijeleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvjesne, promidžbene korake, koje CaliVita nagrađuje.

Calivita proizvodi
 

Prilika za samozaposlenje

Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu razvojnu granu svjetskog gospodarstva s ukupnom godišnjom prodajom većom od 50 milijardi dolara i tendencijom daljnjeg rasta

Značaj poslovne mogućnosti CaliVita International tim je veća što današnje tržište rada sve više karakterizira problem nezaposlenosti, konstantna potreba za prilagođavanjem, učenjem i napredovanjem tijekom radnog vijeka.

Ova korisna i profitabilna djelatnost omogućuje zaposlenima i umirovljenicima dodatni izvor prihoda, te nezaposlenima ili studentima osnovni izvor prihoda. Istovremeno, visina zarade nije ograničena te ovisi isključivo o radu svakog pojedinca, strukturi i produktivnosti Mreže, odnosno o ispunjavanju zacrtanih ciljeva unutar marketinškog sistema CaliVita® International.

Naš poslovni uspjeh temelji se na preporukama naših kvalitetnih proizvoda.Svjesni smo da je reklama od usta do usta najbolja reklama, ali i reklama koju valja znati zaslužiti! Stoga, ne ustručavamo se reći - preporučite nas!

CaliVita sustav nagrađivanja

CaliVita® International omogućuje svakome da bez rizika i financijskih ulaganja ostvari dodatni prihod u skladu s financijskim propisima Republike Hrvatske. Prvom kupovinom dobivate svoj jedinstveni osobni članski broj, te proizvode kupujete uz minimalno 25% popusta, uz mogućnost ostvarivanja i drugih dodatnih popusta. Registrirajući na isti način druge, vi postajete njihov Sponzor. Više tako registriranih osoba čine vašu Grupu (Mrežu).

Cilj Sponzora je imati što veću i produktivniju mrežu kako bi ostvario dodatnu zaradu. Produktivnost Mreže očituje se u kupovini Grupe, tj. u bonusnim i komercijalnim bodovima koje nose naši proizvodi. Temeljem ukupne kupovine, na mjesečnoj razini, sustav izračunava honorare koji se isplaćuju unutar Grupe, ovisno o tome koliko je tko unutar nje bio uspješan. Isplate se vrše na vaš žiro račun, s već podmirenim obavezama (porezi, prirezi, doprinosi). Važno je znati da vi niste primorani sami izračunavati honorare, voditi knjigovodstvo ili brinuti o bilo kakvoj drugoj papirologiji - sustav CaliVite sve to radi za vas!

Također, dobro je znati da naš globalni sustav omogućuje kupovinu proizvoda i registraciju novih članova i u drugim državama u kojima djeluje CaliVita® International. 

Calivita neovisnost

CaliVita® International redovno organizira različite edukativne programe i aktivnosti te potiče druženje i stručnu obuku, kao neizostavne dijelove kvalitetnog i zdravog življenja. U tom je poslu značajan doprinos liječnika i nutricionista te  drugih stručnjaka koji su dio našeg tima.

Tvrtka redovito organizira i nagradna putovanja za svoje najuspješnije članove na nekom od svjetskih egzotičnih odredišta.

Kako početi?

Prvi korak je vaša registracija (učlanjenje)  u CaliVitu preko nas kao vašeg sponzora. Dobit ćete kataloge i druge materijale koje treba dobro proučiti, naučiti osnovne informacije o proizvodima i sistemu nagrađivanja. Niste sami, slobodno nas kontaktirajte. Nitko vas neće "zivkati", nitko neće posao odraditi umjesto Vas, ali pokažite inicijativu, informirajte se, učite i tražite pomoć.

Za učlanjenje vaša prva narudžba mora iznositi minimalno 300 kuna u proizvodima (bez iznosa dostave). Calivita članstvo vam traje sljedećih godinu dana i dobivate brojne ostale pogodnosti kao što su: kupovina po članskim cijenama, godišnja pretplata na CaliNews časopis, mogućnost stručnog savjetovanja sa liječnikom (besplatno) te prisustvovanje na edukativnim seminarima i razvijanju posla preko CaliVite. Registriranjem profila moguće su brže narudžbe, dosadašnje narudžbe mogu se pregledati, osobni podaci mogu se mijenjati. Nakon učlanjenja nemate nikakve obaveze! 

Želite više informacija? Svakako posjetite našu TRENING ZONU i pogledajte prezentacije. Biti će vam od velike koristi.

Registriraj se u Calivitu!

Citati
Citati

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!