Opekotine

Opekotine se događaju zbog izloženosti kože izvoru topline (vatra ili vruća tekućina), električnom naponu, korozivnim kemikalijama, zračenju (UV zrake, solariji, terapija zloćudnih bolesti).

Većina opekotina kod djece javlja se zbog opekotina vrućom tekućinom. Sve opekotine pa čak i one manje mogu uzrokovati komplikacije ako se ne liječe ispravno. Koža je prirodna barijera i jedna od njezinih funkcija je zaštita od bakterijske infekcije te su ljudi s opekotinama, pogotovo onim ozbiljnijim, skloni razvoju infekcije.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Super Soja Lecitin 100 kapsula + E - 100 Vitamin

Super Soja Lecitin 100 kapsula
193,33 kn 145,00 kn
Super Soja Lecitin 250 kapsula
326,67 kn 245,00 kn

Tagovi: opekotine

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!