Nadutost i neuredna stolica

Nadutost, povećana količina zraka u probavnom sustavu vrlo je čest problem. Žene srednje i starije dobi, s funkcionalnom kolopatijom uz opstipaciju i meteorizam, najčešći su pacijenti u gastroenterološkim ambulantama. Vrlo često prisutna je psihosomatska nadgradnja te zabrinutost i strah od opasnih bolesti koje su povezane s ovim stanjem. Slične tegobe ima i muška populacija, ali oni se, čini se, rjeđe javljaju liječniku radi takvih tegoba.

Sve te tegobe povezane su s modernim, užurbanim načinom života i prehrane. Nedovoljno vremena za normalno konzumiranje hrane, sve veća sklonost "brzoj hrani" na račun dobro osmišljenih obroka, pa i sve manje vremena za jutarnju toaletu, uzrok su što "bijeli otrovi civilizacije" (brašno, sol, mast) sve više dolaze do izražaja i izazivaju vrlo različite bolesti i poremećaje, od metaboličkog sindroma do ovakvih funkcionalnih tegoba.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Nopalin + Acidophilus sa psylliumom + Digestive Enzymes + Meal Time + Ionizator, pročistač vode Aquarion

Tagovi: nadutost, neuredna stolica

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!