Loša cirkulacija

Loša cirkulacija može biti vrlo neugodna. Može pogoditi muškarce, žene i djecu. Ako se ne tretira, može dovesti do velike nelagode, pa čak i ozbiljnih zdravstvenih problema.

Problem nastaje kada se protok krvi ograniči na određene dijelove tijela. Ljudi je često osjećaju u ekstremitetima poput prstiju. Ipak, može se dogoditi bilo gdje u tijelo.

Jedan od najčešćih uzroka je nakupljanje plaka na unutarnjoj strani krvnih žila i kapilara, što se najčešće događa zbog nakupljanja masnoća na unutarnjim zidovima stanica.

U većini slučajeva kod odraslih je glavni uzrok loše cirkulacije način života i nedostatak vježbe te previše masne i zašećerene hrane.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Garlic Caps - češnjak sa peršinom + Panax Ginseng + Mega qProtect - Antioksidans u mega dozi + Ginko XC + Vein ProteX

Tagovi: loša cirkulacija

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!