Svjedočanstva

Od kad pijem origano nisam bolesna

OsijekPoštovani, javljam vam se da bih pohvalila jedan vaš proizvod – Oregano Oil. Uzela sam ga na preporuku moje poznanice iz Osijeka koja je vaš član. Tužila sam se na stalne i učestale upale grla zbog kojih sam često, jer više nisam mogla uzimati bolovanja, radila bolesna i s povišenom tem­peraturom. Antibiotika mi je već bio „pun kufer“ i stalno sam tražila nešto prirodno što će mi, ako ne potpuno spriječiti obolijevanje, a ono barem smanjiti učestalost. Tako je na red došao i origano kojega sam do tada doživljavala samo kao biljku koja se stavlja na pizzu. No, u ovom obliku ulja ga nisam nikad probala. Nisam vjerovala da ta jednostavna začinska biljka ima tako moćna eterična ulja. Unazad pola godine, od kada pijem origanovo ulje, nisam bolesna i slutim da je razdoblje učestalih bolesti iza mene.

Pozdrav,
Vlasta V., Osijek


Vein Protex pomaže kod problema alergija!

ZagrebDragi čitatelji, u travnju 2013. posta­la sam član CaliVite. Upoznavala sam proi­zvode uz stručnu pomoć djelatnika. Počela sam ih koristiti i oduševila se koliko mi se, pijući Liquid Chlorophyll, vratila energija. Dugi niz godina imam pro­blema s alergijom koja traje gotovo cijelu sezonu dok traje vegetacija te mi izaziva jaku reakciju na sluznicu oka, nosa i grla, a razvila mi se i alergijska astma. Kad sam krajem srpnja pročitala u časopisu CaliNews informaciju da Vein Protex može biti prirodno rješenje za probleme alergije, doslovno sam dotrčala kupiti ga i odmah ga počela koristiti. Mislila sam da je prekasno za nadolazeću ambroziju, ali pomoglo je. Uzimam 3 tablete dnevno i puno lakše prolazim kroz raz­doblje cvatnje ambrozije. U dva mjeseca morala sam koristiti lijek propisan od alergologa 5­6 dana i to kada bih imala baš jaki napad, dok sam prijašnjih godina morala uzimati lijek barem 20­ak dana mjesečno u sezoni. Sljedeće godine ću krenuti sa uzimanjem VeinProtexa na vri­jeme. Napominjem da istovreme­no koristim i Spirulinu Chlorellu. Ja sam probala i uvjerila se da djeluje, što preporučujem svima sa sličnim problemima.

Srdačan pozdrav,
Slavica Armelin, Zagreb


Paraprotex i Acidophilus u zaštiti probave

SplitPozdrav svim članovima CaliVite! Koristim priliku da izrazim pohvale Paraprotexu. Po onome što sam osobno doživjela te prema onome što čujem od ljudi, Paraprotex je postao poznat i priznat, a dobar se glas brzo širi. Paraprotex i Acidophilus koristim već pune dvije godine bez prestanka i nastavit ću ih piti jer mi čine više no dobro. Zbog povišene želučane kiseline i gastritisa pila sam lijekove, no bez većeg učinka, a i došlo je do povećanja vrijednosti jetrenih enzima. Odlučila sam se na nešto prirodno i neškodljivo, a spas sam našla u Paraprotexu i probioticima Acidophilus. Od kada trošim ova dva proizvoda tegobe su nestale, a čak su i jetrene probe uredne.

Pozdrav iz Splita,
Loreta M.


Multivitamini za vitalnost

ZadarPoštovani, članica sam CaliVite već tri godine. Pišem vam ovo jer smatram da sam u te tri godine sakupila dovoljno povoljnih iskustava s vašim proizvodima. Od početka redovito koristim multivitamine, uglavnom Vital A, te povremeno Stres B kompleks. Smatram da su upravo oni pridonijeli jačanju mog imuniteta, a s njima povezujem i činjenicu da mi se više ne javljaju bolne granulacije (zagnojenja) na palcu, koje su mi se redovito javljale uslijed urastanja nokta. Posebno bih pohvalila Vital Woman koji me jednostavno dignuo iz kreveta. On mi daje fizičku snagu koja mi je u zadnje vrijeme nedostajala, a pijem ga naizmjenično s Rhodiolinom koji dobro djeluje na moje psihičko stanje. Kada osjetim dovoljno snage i energije tada prekinem uzimanje Vital Womana, pričekam nekoliko dana te potom krenem s Rhodiolinom. I tako više mjeseci, a osjećam se osjetno bolje nego ranije. Vital Woman je doprinio da i u potpunosti uživam u kružnom putovanju brodom ovoga ljeta. Koristim i probiotike Probio Balance te probavne enzime Digestive Enzymes koji mi znatno olakšavaju probavu hrane i smanjuju crijevne grčeve, nadutost i slične nelagode. Više snage i radosti želim i ostalim članovima CaliVite!

Prijateljski pozdrav,
Članica iz Zadra


Melatonin - za dobar san

RijekaMoje iskustvo vezano je za pripravak Melatonin. O njemu sam čula na vašem predavanju u Rijeci i, kako lošije spavam, to me ponukalo da ga nabavim.

Već sam vrlo brzo nakon početka korištenja Melatonina sasvim normalno usnivala, san je čvrst i neprekinut, bez pojave ošamućenosti ili nekih drugih nuspojava koje su me pratile kada bih povremeno uzela neki lijek za spavanje. Dala sam nekoliko tableta mom poznaniku, koji inače može zaspati samo uz lijekove. On je također vrlo dobro reagirao na melatonin i kaže mi da se osjeća zaista dobro.

Tijekom dana je odmoreniji i nema onog karakterističnog treperenja organizma i osjećaja ošamućenosti koje se znalo javiti nakon upotrebe lijekova.

Srdačan pozdrav iz Rijeke, gđa Ruža


Masnoća pod kontrolom

Slavonski BrodDragi čitatelji, moj muž je najuporniji čovjek na svijetu. Već 10 godina uporno, strpljivo i nadasve odgovorno uzima Cholestone. Priča je počela prije 10 godina kada mu je liječnik dijagnosticirao povišene trigliceride. Na promjenu prehrane nije reagirao, a na propisane lijekove je razvio alergiju. Tada se odlučio za Cholestone, Nopalin i Soju lecitin. Već nakon nekoliko mjeseci trigliceridi su se počeli snižavati, da bi nakon godinu dana bili urednih vrijednosti. Potom je nastavio održavati stanje uzimajući svoju tabletu Cholestona, koji je postao kao dio naše obitelji. Zahvaljujući njemu moj suprug je zdrav, a obitelj sretna.

Srdačan pozdrav, Ružica iz Slavonskog Broda


Učinila sam pravu stvar za sebe

ZagrebPoštovani! Želim vam ovom prilikom prenijeti moja iskustva sa proizvodom Menopausal. Spadam u one sretnike koji mogu reći da su zdravi i čili prebrodili cijeli radni vijek, strpljivo podnoseći i rješavajući brojne obiteljske obveze. Zaposlene žene znaju koliko je teško biti i dobra žena, majka i dobar radnik. I na kraju, kada sve uspješno prebrodite i želite uživati u bogatstvu zrelih godina, sve negativnosti života akumuliraju se i pojave kao nesanica, strah ili tjeskoba. Upravo to se desilo i meni, te sam nekoliko godina tražila trajno rješenje svojih problema. No, rješenje nije bilo moguće sve dok mi nije ustanovljen uzrok problema, a to je bila menopauza. Prema preporuci liječnika uvela sam hormonsku nadomjesnu terapiju, ali i ubrzo shvatila rizike koja ona sa sobom nosi. Okrenula sam se traženju boljeg rješenja i došla sam do CaliVite i proizvoda Menopausal Formula. U dogovoru sa svojom liječnicom, postupno sam "skidala" hormonsku i nadomještala je Menopausalom. Od tada pa sve do danas redovito koristim Menopausal i znam i osjećam da sam učinila pravu stvar za sebe. Nadam se da će vam moje iskustvo pomoći.

dipl. ing. Natalija Starčević, Zagreb


Dijete ne moramo trovati antibioticima

Đakovačka SatnicaDragi čitatelji, Calivitina matična mliječ (Bee Power) bila je spas za imunitet moje 4-godišnje djevojčice. Sve do siječnja ove godine bila je stalno boležljiva, neprestano visoka temperatura, upaljeno grlo, kašalj, a antibiotici su se samo redali. Čim bi jednu kuru završili, već bi nakon 10-ak dana slijedila druga i tako kao na tekućoj vrpci. I onda je matična mliječ poput škarica prerezala ovu vrpcu.

U početku, prvih 7 dana, davali smo joj 1 kapsulu dnevno, a potom svaki drugi dan i tako cijeli siječanj. Nakon toga smo joj i dalje povremeno davali matičnu mliječ po nekoliko dana, da joj održimo imunitet. Čak smo je nosili i na more. Rezultat se vidio vrlo brzo, a ako se nešto i pojavilo trajalo bi kratko s neznatno povišenom temperaturicom, nosić je malo curio i to je bilo to. Jako smo zadovoljni i sretni zbog činjenice da nam je dijete zdravo i da je ne moramo trovati antibioticima.

Martina, Satnica Đakovačka


Joint ProteX protiv bolnih koljena

SplitJoint ProteX je stvarno odličan. To vam potvrđujem i svima vam preporučujem. Uostalom, ja sam najbolja reklama za Joint ProteX. Punih 20 godina traje moj križ s koljenima. Već 20 godina koljena su mi otečena, noge nisam mogla ispružiti niti se na njih osloniti. Rečeno mi je da je riječ o upali, a kasnije, s vremenom je počela naticati i noga. Nisam mogla hodati bez pomoći štaka. Za 20 koraka do kupaone trebale su mi štake.

Prošle godine preporučen mi je vaš proizvod Joint protex, te sam počela piti 2 tablete dnevno. Od tad je prošlo skoro godinu dana. Ja sam već nakon mjesec dana osjetila poboljšanje. Nakon samo mjesec dana bila sam čvršća i sigurnija na nogama, koristila sam samo jednu štaku, a i nju sam ubrzo odbacila. Prijatelji i poznanici su bili uvjereni da sam bila na operaciji kad bi me vidjeli kako hodam bez štaka.

I na kraju pouka iz osobnog iskustva: da mi je netko proizvod preporučio prije 10 godina dok sam još lakše hodala, najvjerojatnije bi odmahnula rukom, jer je to valjda u ljudskoj prirodi da ne traži pomoć dok vrag ne odnese šalu. A sada se kajem što sam propustila to učiniti i spriječiti daljnje tegobe. Čuvajte se dok nije kasno.

Mirjana Višić, Split 


Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!