Informacije o dostavi

Uvjeti dostave

Naručeni proizvod/i dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvod/e do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Proizvod/i se dostavljaju na području cijele Hrvatske, a moguća je dostava i u drugim zemljama gdje CaliVita International posluje (Srbija, BIH, Makedonija, Kosovo, Europska unija). Za dostavu izvan Hrvatske molimo da nas kontaktirate putem kontakt forme.

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti iznad 350 kn. Cijena dostave za narudžbe manje od 350,00 kn je 15,00 kn.

Narudžbe zaprimljene radnim danom do 16 sati šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 16 sati šaljemo sljedeći radni dan.

Naručene proizvode dostavlja OverseasExpress ili CityExpress. Vrijeme dostave je 24-48 sati (osim otoci). Zbog specifičnosti dostave, točan termin dostave paketa na otoke možete saznati prilikom narudžbe. On ovisi o otoku i danu naručivanja i uglavnom iznosi između 24-72 sata. Ukoliko želite nešto napomenuti, molimo navedite to pod “napomena” prilikom naručivanja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!