Imunitet

Celijakija

Celijakija je autoimuna bolest tankog crijeva, koja se razvije kao posljedica reakcije na gluten i njemu slične proteine. Gluten je osnovni protein zrna pšenice; slične proteine moguće je naći i u ječamu, raži, zobi.

Detoksikacija - čišćenje organizma od štetnih tvari

Detoksikacija je prirodan proces neutralizacije ili eliminacije otrova iz ljudskog tijela. Otrovi (sve ono što može potencirati oštećenje tjelesnog tkiva) se kemijski pretvaraju u manje štetne tvari, koje se potom izlučuju putem stolice ili urina.

Imunitet - zaštita od bolesti

Iako je naš obrambeni mehanizam sposoban puno toga obaviti sam, za njegovo jačanje potrebna mu je naša pomoć. Bacite se na posao, pomognite mu i izbjegnite neugodne simptome.

Kemoterapija - pomoć za održavanje krvne slike

Kemoterapija je liječenje raka kemijskim sredstvima koja uništavaju zloćudne stanice. Prilikom kemoterapije tijelo je potrebno dodatno osnažiti odnosno pojačati imunitet.

Premorenost (malaksalost)

Premorenost organizma česta je pojava u svakodnevnom životu čovjeka. Oboljeli osjeća nemoć organizma, opću slabost koja se u normalnim okolnostima javlja nakon dužih i teških tjelesnih napora. Problem nastaje ako se malaksalost javlja bez većih fizičkih ili umnih napora, ili jednostavno bez vidljivog razloga.

Pušači - zaštita organizma

Svaki deseti pušač je očajan što se ne može riješiti svoje ovisnosti, a dvadeset posto njih pomirilo se da nikad neće niti prestati. Ukoliko ste pušač svakako preporučujemo dodatnu zaštitu organizma.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!