Često postavljena pitanja

Tko može biti član CaliVite® International?

Svaka punoljetna osoba, registrirana tvrtka ili organizacija.

Ako se učlanim u CaliVitu jesam li obvezan osnovati tvrtku?

Ne, to nije neophodno. Kao fizičkoj osobi, ostvareni honorari isplaćuju se na vaš žiro račun. Ako se vaši prihodi povećaju do te mjere da smatrate da vam se isplati otvoriti tvrtku i poslovati kroz nju, to možete učiniti. U tom nam slučaju za ostvareni honorar izdajete račun za uslugu za određeni mjesec.

Koliko košta da bi se postalo članom i kako se mogu učlaniti?

Nema članarine, a registrirati se možete na našoj stranici u rubricu REGISTRACIJA i jednokratnom kupovinom u iznosu od 150 kn (120 KB) na našoj stranici. Kada se učlanite prije 1. srpnja određene godine, vaše će članstvo prestati važiti na kraju te godine. Kada se učlanite 1. srpnja ili kasnije tijekom određene godine, vaše će članstvo prestati važiti na kraju sljedeće godine.

Postoji li minimalna mjesečna kupovina?

  • Kada je vaša razina ostvarenja između 0% i 10%, nije potrebna minimalna mjesečna kupovina da biste ostvarili isplatu bonusa u tom mjesecu.
  • Kada je vaša razina ostvarenja između 12% i 18% potrebna je osobna kupovina od 500 OBB da biste ostvarili isplatu bonusa u tom mjesecu.
  • Kada je vaša razina ostvarenja 21% potrebna je osobna kupovina od 1000 OBB da biste ostvarili isplatu bonusa u danom mjesecu.
Kako mogu produžiti članstvo?

Vaše će članstvo automatski biti produženo kada vaše kumulativne kupovine u određenoj godini dosegnu 120 KB.

Koliko mogu zaraditi u sistemu? Kako to funkcionira?

Prihod ovisi o količini proizvoda koju ste distribuirali vi i vaša grupa. Naravno, što više vremena i energije uložite u uključivanje novih suradnika i distribuiranje proizvoda, to ćete više prihoda ostvariti. Više informacija o zaradi potražite OVDJE.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!