EveryMoment - intimna njega i spolni užitak

Šifra proizvoda: CC0006
Broj komercijalnih bodova: 86.40
Proizvođač: CaliVita® International
Pregledano: 4553 puta
Cijena: 144,00 kn
108,00 kn
   - ILI -   

Što ovu kremu čini posebnom?

  • Povećava količinu kolagena i elastina u tkivima te vagini daje elastičnost i čvrstoću
  • može pomoći održanje normalnog pH vagine i vaginalne flore
  • može potaknuti oporavak od mikro ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
  • potpomaže zdravlje vagine, čime osigurava ravnotežu

Što vam EveryMoment može pružiti?

  • Intenzivnije i senzualnije zajedničke intimne trenutke
  • Može potpomoći seksualnu izvedbu
  • Povećanjem seksualnog samopouzdanja može poboljšati kvalitetu života.

EveryMoment je krema za intimnu njegu žene, jedinstvenog sastava, čije aktivne tvari potpomažu zdravlje i normalnu funkciju spolnih organa. Ova jedinstvena krema pruža potporu uravnoteženom, sretnom spolnom životu te omogućuje intenzivnije i senzualnije intimne trenutke.

Pomno odabrane aktivne tvari pomažu ovlaživanje mukozne membrane poticanjem lokalne cirkulacije, povećavaju osjetljivost na podraživanje (L-arginin, ružmarin) i stvaraju ugodan osjećaj topline. Eukaliptus, aloe vera, vučji trn i kamilica potpomažu zdravlje epitela. Zeleni čaj i vučji trn imaju antioksidacijski učinak. Kolagen, elastin i ekstrakt zelene alge pomažu održavanje elastičnosti i čvrstoće te na taj način intimni trenuci postaju senzualniji i intenzivniji.

Redovita se uporaba naročito preporučuje ženama u menopauzi, u slučaju suhoće vagine nastale zbog nepatogenih uzročnika (uska odjeća, stres itd.), ali i u slučajevima kada dolazi do promjene elastičnosti vagine (npr. vaginalni porođaj – uslijed fiziološke građe i drugih okolnosti učinci mogu varirati od osobe do osobe). Primjena prije ili za vrijeme intimnog odnosa pomaže pojačanu cirkulaciju krvi u spolnim organima, što odnos čini intenzivnijim, a k tome djeluje i kao lubrikant. Može se sigurno koristiti i u kombinaciji s kondomom (NE kao kontracepcija!). Sve to s prirodnim sastojcima, bez hormona!

Doziranje: 2x dnevno ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 135 g

Tagovi: every moments, intimna njega žena, povećanje spolnog užitka

Preporučujemo proizvod za:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!