Dijabetes - šećerna bolest

Šećerna bolest ili dijabetes (lat. diabetes mellitus), poremećaj je povećavanja razine šećera u krvi žlijezde gušterače (pankreas), koji se zbiva kada gušterača prestane potpuno ili djelomično proizvoditi hormon inzulin ili proizvedeni inzulin nije djelotvoran u organizmu.U tom slučaju stanice ne dobivaju hranu potrebnu za život.

Šećerna se bolest u početku liječi tabletama i dijetom, a kasnije i injekcijama hormona inzulina. Bolest je nasljedna, a vjerojatnost da će ju osoba dobiti (50%) povećava se ako je osoba pretila.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Noni sok + Rhodiolin 120 kapsula + Citrimax & Krom + Cholestone + 2x Noni sok + Xantho PLUS 90 kapsula + SambuRex + Organic NONI + 2x Organski (bio) Noni= -10% + Organic ACAI - Organski Bio Asai

Cholestone - smanjuje kolesterol
208,00 kn 156,00 kn
Novo
Curcuma Pro - protiv upala
264,00 kn 198,00 kn
Noni sok (946 ml)
484,00 kn 363,00 kn
Rhodiolin - protiv stresa
340,00 kn 255,00 kn
Samburex
340,00 kn 255,00 kn

Tagovi: dijabetes, šećerna bolest, šećer u krvi

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!