Dermatitis - upala dubljih slojeva kože

Dermatitis je opći pojam koji se odnosi na bilo koji osip ili upalu na koži koja nije uzrokovana infekcijom. Iako dermatitis nije bolest koja je zarazna ili na bilo kaji način opasna po život, može biti veoma iritantna i neugodna.

Jednostavna definicija dermatitisa bi bila – upala kože.  Ali skoro svaki osip se može promatrati kao dermatitis na osnovu ove definicije, uključujući i psorijaze, rak kože i sl. a to svakako nije ispravno. Takođe, mnogi ljudi misle da je dermatitis sinonim za ekcem, ali ni to zapravo nije u potpunosti točno. Postoje mnoge, različite vrste dermatitisa, koje utječu na različite dijelove kože. Kod dermatitisa mogu se primjetiti svi ili neki od slijedećih simptoma: crvenilo, otekline, svrab i posjekotine na koži.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Evening Primrose Oil - ulje noćurka + E - 100 Vitamin + Stress Management B-kompleks + Xantho PLUS 90 kapsula

Tagovi: dermatitis, upala dubljih slojeva kože

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!