Burgerova bolest - kronična bolest arterija i vena (pušačka noga)

Burgerova bolest je kronična bolest arterija i vena, koju karakterizira stvaranje upalnih, vaskularnih oštećenja, na kojima se stvaraju trombi.

Bolest se prepoznaje po promjenama na arterijama nogu i to je vrlo česta pojava. Prvi znaci javljaju se na nožnim palcima. Plavičaste su boje, hladni su i trnu. Posljedica toga je odumiranje tkiva u većini slučajeva. Vremenom dolazi do amputacije dijela noge. Pušenje je jedan od većih uzročnika takvog stanja.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Super Koenzim Q10 (20mg) + Cholestone

Cholestone - smanjuje kolesterol
208,00 kn 156,00 kn
Super Koenzim Q10 Plus (20mg)
385,33 kn 289,00 kn

Tagovi: burgerova bolest, bolest arterija i vena, pušačka noga

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!