Bee Power - matična mliječ

Šifra proizvoda: FL0042
Broj komercijalnih bodova: 68.00
Proizvođač: CaliVita® International
Pregledano: 2246 puta
Cijena: 113,33 kn
85,00 kn
   - ILI -   

Bee Power je proizvod koji sadrži matičnu mliječ, izvanredni prirodni izvor vitamina, mineralnih tvari, bjelančevina i aminokiselina. Preporučuje se svim uzrastima za jačanje imuniteta.

Matičnu mliječ proizvode pčele iz svojih žlijezda slinovnica da bi hranile maticu. Ovaj izvanredni koncentrat hranjivih tvari omogućuje da pčela matica živi preko pet godina, dok životni vijek pčele radilice traje svega 2-4 mjeseca. Matična mliječ također omogućuje da u periodu polaganja jaja matica u toku 24 sata položi čak 2000-3000 jaja. Matična mliječ sadrži vitamine B- kompleksa, vitamin B5 (pantotenska kiselina) i vitamin B6. Ona je jedini prirodni izvor acetil-kolina, choline acetate. Sadrži i vitamine A, C, D, E, minerale, enzime i 18 vrsta aminokiselina. Osvježava i daje zaista nov život organizmu, održava zdravlje koštanog sustava i zglobova i izvanredna je hranjiva tvar koja osvježava i jača imuno sustav.

Doziranje: 1 kapsula dnevno, ili prema preporuci liječnika. Radi bolje apsorpcije preporučuje se uzimanje matične mliječi na prazan želudac.

Pakiranje: 50 kapsula.

Sastav: matična mliječ (liofilizirana) 50 mg (odgovara 150 mg svježe matične mliječi)

Tagovi: bee power, matična mliječ

Preporučujemo proizvod za:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!