Angina pectoris - prevencija infarkta

Angina pectoris je bolest srca koja uzrokuje umjerene i jake bolovi u grudima. Kod stabilnog oblika bol se razvija nakon nekog fizičkog napora (od brzog trčanja do lagane šetnje) a kod nestabilnih slučajeva bol napada i kada se tijelo odmara.

Anginu pectoris izaziva ateroskleroza gdje aterom uzrokuje suženje koronarnih (srčanih arterija). Ateroskleroza ograničava priliv krvi u srce pa srcu nedostaje hrane i kisika te na taj način se pokreću angiozno bolovi.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Mega Koenzim Q10 (50mg) - Snaga srca + Super Koenzim Q10 (20mg) + E - 100 Vitamin + Cholestone

Tagovi: angina pectoris, prevencija infarkta

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!