Za bolju koncentraciju i pamćenje

Koncentracija je iznimno bitna za uspjeh, kako u školi ili na fakultetu, tako i u poslovnom, ali i u svakodnevnom životu. Predmet koncentracije ponekad može biti iznimno dosadan, no i u takvim uvjetima od nas se očekuje da određeni zadatak obavimo u zadanom roku, što gotovo uvijek zahtijeva čvrstu koncentraciju i posvećenost zadatku.

Nedostatak koncentracije često sa sobom nosi mnoge dodatne probleme – poteškoće pri učenju (ili na poslu), smanjenu kvalitetu obavljenog zadatka, ali i vlastito nezadovoljstvo zbog osjećaja da smo trebali/mogli uložiti više truda.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Panax Ginseng + Super Soja Lecitin 100 kapsula + Super Soja Lecitin 250 kapsula + Mega qProtect - Antioksidans u mega dozi + Ionizator, pročistač vode Aquarion + Ginko XC

Tagovi: koncentracija, pamćenje

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!