White Willow - kora bijele vrbe

Šifra proizvoda: FL0071
Broj komercijalnih bodova: 82.40
Proizvođač: CaliVita® International
Pregledano: 1731 puta
Cijena: 144,56 kn
103,00 kn
   - ILI -   

Glavni aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicil ili salicilna kiselina ima djelovanje kao acetilsalicilna kiselina nakon što se transformira u jetri, a također je poznata i kao glavni sastojak Aspirina. Salicilna kiselina ima dobro poznato djelovanje protiv temperature i može poslužiti za prevenciju stvaranja krvnih ugrušaka.

Koru bijele vrbe sa salicilnom kiselinom preporučujemo:

  • Osobama koje očekuju efikasnost od lijekova bez nepoželjnih nuspojava za suplementaciju kod problema sa artritisom
  • Za prevenciju tromboze, imajući u vidu da aktivni sastojak kore bijele vrbe, salicilna kiselina, umanjuje rizik od razvoja krvnih ugrušaka

Odgovarajuća količina kore bijele vrbe može eliminirati negativne efekte, koje neki preparati koji sadrže salicilnu kiselinu mogu imati na želudac.

Ekstrakt kore bijele vrbe je u upotrebi već stoljećima, kao sredstvo za ublažavanje bola. Kemijskom izmjenom njenih aktivnih sastojaka znanstvenici su otkrili acetilsalicilnu kiselinu, koja je postala prvi "hit" u povjesti lijekova.

NAPOMENA! Uvijek se pridržavajte preporučene doze! Proizvod nije za trudnice i dojilje. Ne smiju ga uzimati osobe kojima se ne preporučuje unos preparata koji sadrže salicilnu kiselinu.

Doziranje: 2-3 kaspule dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 100 tableta.

Sastav jedne tablete:

  • kora bijele vrbe 400 mg
Tagovi: bijela vrba, salicilna kiselina, tromboza, ugrušci, artritis, glavobolja

Preporučujemo proizvod za:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!