Sedativi na biljnoj bazi

Većina ljudi u modernom svijetu živi pod povećanim stresom, a kao posljedica ovakvog načina života organizam se prilagođava na nove uvjete. Ipak, ako stres predugo traje ili postane prejak, dolazi do razvoja mentalnih i fizičkih bolesti. Ubrzan tempo života i brojne obaveze nameću stalnu prisutnost tjeskobe i napetosti. Kao posljedica povećane psihičke napetosti dolazi do razvoja uznemirenosti, razdražljivosti i straha (anksioznosti).

Prirodni sedativi odnosno sedativi na biljnoj bazi nisu agresivi i ne dovode do stvaranja navike, što predstavlja njihovu osnovnu prednost.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Noni sok + Rhodiolin 120 kapsula + Stress Management B-kompleks

Noni sok (946 ml)
449,12 kn 320,00 kn
Rhodiolin - protiv stresa
315,79 kn 225,00 kn
Stress Management B-kompleks
140,35 kn 100,00 kn

Tagovi: sedativi na biljnoj bazi, prirodni sedativi

Članci u istoj kategoriji (Živčani sustav):

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!