Protiv stresa

Stres je prirodna obrambena reakcija našeg organizma na promjenu. Stres izazivaju situacije u kojima se osiećamo ugroženima te nas određene fiziološke reakcije našeg tijela pripremaju ,za"borbu ili bjeg". Takav stres nam omogućava da se zaštitimo u opasnim situacijama.

Nastale fiziološke promjene oslobađaju se fizičkom reakcijom tijela. I naše misli mogu izazvati jednaku fiziološku reakciju, ali takav se stres ne oslobađa na prirodan način, već se taloži u organizmu. Posljedice dugotrajnog bivanja pod stresom su iscrpljivanje i opadanje ukupne funkcionalnosti organizma, što rezultira smanjenom efikasnošću. Smanjena efikasnost znači smanjenu uspješnost u rješavanju problema što ponovo stvara stres. Takav ciklus dugoročno slabi imunološki sustav organizma i vodi bolesti. Najveći uzročnici stresa, a time i psihosomatskih bolesti, su strah, briga i osjećaj krivice.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Rhodiolin 120 kapsula + Bee Power matična mliječ + Stress Management B-kompleks + 2x Noni sok + MagneZi B6 90 tableta + Organic NONI + 2x Organski (bio) Noni= -10%

Bee Power - matična mliječ
105,27 kn 75,00 kn
MagneZi B6 90 tableta
126,32 kn 90,00 kn
Noni sok (946 ml)
449,12 kn 320,00 kn
Rhodiolin - protiv stresa
315,79 kn 225,00 kn
Stress Management B-kompleks
140,35 kn 100,00 kn

Tagovi: protiv stresa, antistres, stres

Članci u istoj kategoriji (Živčani sustav):

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!