Proširene vene - problemi sa venama

Od proširenih vena pati posljednjih godina sve više žena i muškaraca. To je prava bolest i prema njoj se valja tako ponašati. No, nemojte se pokrenuti tek kada zbog vena već imate probleme, učinite sve kako biste spriječili i ublažili razvoj venskih bolesti.

S vanjskim proširenim venama najčešće se može živjeti bez ikakvih problema jer ne izazivaju gotovo nikakve neugodnosti i bol. Smeta nas njihov izgled, no ne poduzimamo nište. Ali one neprimjetno djeluju na našu fizičku otpornost – smanjuju je. Postupno se, a da točno ne znamo zašto, osjećamo umorni i uvečer samo razmišljamo da što prije legnemo.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Ocean 21 - Aloe Vera + Vitamin C-Plus + OxyMax + Vein Care - krema za vene + Vein ProteX + L-Lysine PLUS

L-Lysine PLUS
151,57 kn 108,00 kn
OxyMax - voda obogaćena kisikom
407,01 kn 290,00 kn
VeinCare - krema za vene
134,73 kn 96,00 kn

Tagovi: proširene vene, problemi sa venama

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!