Proljetni umor

Proljeće je najljepše doba godine, slažu se mnogi. No, ugođaj i radost sunčanih i toplijih dana često nam pokvari proljetni umor koji može uključivati i pospanost, vrtoglavicu, glavobolje, bolove u zglobovima itd. Umjesto da prštimo novom energijom kao i priroda oko nas, naše tijelo postaje tromije, teže, umornije.

Najznačajniji proizvod koji želimo istaknuti je Ocean 21 jer je odličan izvor vitamina, minerala, aminokiselina. Posebno ističemo biljne ekstrakte koje sadrži: aloju, osam vrsta morskih algi, taheebo, ciklu, mrkvu i brusnicu. Ocean21 predstavlja pravi eliksir za zdravu i jaku krv! Upravo ono što vam treba u proljeće, sastojci Oceana 21 će potaknuti stanično čišćenje, uklanjajući metaboličke otrove, teške metale i kemikalije, pomažući uspostavljanju hormonske ravnoteže.

Preporučujemo kombinaciju slijedećih preparata:

Ocean 21 + Multivitamini Vital po krvnim grupama, npr. Vital A za krvnu grupu A...

Tagovi: proljetni umor

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!