Psorijaza

Psorijaza ili ljuskavica (psoriasis vulgaris) izaziva stvaranje ljuskica na koži glave, donjem dijelu leđa, laktovima, koljenima, noktima te na zglobovima ruke. Ljuskice se javljaju svakih tri do pet dana, za razliku od zdrave kože gdje taj ciklus traje otprilike 30 dana. Prema klasičnoj medicini uzrok bolesti je nepoznat a kao alibi uzrok se navodi genetska nasljednost.

Postoje različite vrste psorijaze (cca. 40 vrsta) a najpoznatija je psoriasis vulgaris sa 95% zastupljenosti. Prema našim saznanjima i rezultatima bolest je izlječiva ili se može držati pod stalnom kontrolom. Psorijaza je bolest koju uzrokuju smetnje u radu jetre, metabolizam masnih kiselina, prebrzo djeljenje novih stanica, te izrazito upalni procesi. Po novim saznanjima psorijaza je autoimuna bolest (tijelo samo sebe napada).

Naš prijedlog i način suzbijanja psorijaze je spriječiti izvore bolesti a ne posljedice što čini klasična medicina preko kortikosteroida. Naš način liječenja nema nuspojave za razliku od kortikosteroida gdje su posljedice atrofija kože, šećerna bolest, osteoporoza i sl.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Omega 3 concentrate + Mega qProtect - Antioksidans u mega dozi + Shark Aid - 90 tableta

Omega 3 concentrate
168,43 kn 120,00 kn
Shark Aid - hrskavica morskog psa
301,76 kn 215,00 kn

Tagovi: psorijaza, ljuskavica, psoriasis

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!