Pobačaj - protiv spontanog pobačaja

Spontani pobačaj definira se kao gubitak trudnoće prije 20. tjedna trudnoće ili ako je težina fetusa manja od 500 grama.

Učestalost ovako definiranih pobačaja kreće se od 5 do 15 posto. Prema nekim procjenama, oko 50 posto trudnoća završi spontanim pobačajem prije nego što je trebala nastupiti redovna menstruacija. Ovi pobačaji su u pravilu klinički neprepoznati.

Preporučujemo slijedeće preparate:

New Life + E - 100 Vitamin

New Life - za trudnice i dojilje
164,21 kn 117,00 kn

Tagovi: pobačaj, protiv spontanog pobačaja

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!