Neplodnost kod žena

Problemi neplodnost problemi kod žena uključuju izostanak ovulacije, blokade u jajovodima, i poremećaje maternice, kao što su fibroidi ili endometrioza. Opcije liječenja uključuju hormonsku terapiju, operaciju i tehnologije potpomognute oplodnje (ART), uključujući in vitro oplodnju (IVF). Neki slučajevi neplodnosti nemaju uzroka - to se zove "neobjašnjiva" ili "idiopatska" neplodnost. Dob žene je značajan čimbenik plodnosti.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Rhodiolin 120 kapsula + E - 100 Vitamin + Vital Woman za vitalnost žena

Rhodiolin - protiv stresa
315,79 kn 225,00 kn

Tagovi: neplodnost kod žena, sterilitet

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!