Miastenija gravis - bolest živčanog sustava

Miastenija gravis autoimuna je bolest koja se očituje zamaranjem i slabošću skeletnih mišića. Uzrok joj je poremećaj prijenosa podražaja sa živca na mišić u području neuromišićne spojnice.

Neuromišićne bolesti čini velika skupina oboljenja živaca i mišića. Miastenija gravis je bolest kod koje nema promjena na živcima i mišićima, ali postoji poremećaj u prijenosu podražaja sa živca na mišić, što uzrokuje pojavu mišićne slabosti. Ona je ujedno jedno od najprepoznatljivijih i najkarakterističnijih neuroloških oboljenja.

Bolest se češće javlja u žena nego u muškaraca i obično počinje u dobi od 20-40 godina, premda se može javiti u bilo kojoj dobi. Najčešći simptomi su slabost očnih kapaka (spušteni kapci), slabi očni mišići, što dovodi do duplih slika, i prekomjerni specifični mišićni umor nakon opterećenja. Česte su poteškoće govora i gutanja te slabost ruku i nogu.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Noni sok + Rhodiolin 120 kapsula + Vital 0 + Vital A + Vital AB + Vital B

Noni sok (946 ml)
449,12 kn 320,00 kn
Rhodiolin - protiv stresa
315,79 kn 225,00 kn

Tagovi: miastenija gravis, myasthenia gravis, bolest živčanog sustava

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!