Kosa - perut

Perut je ne samo estetski već i medicinski problem, jer predstavlja slabije izražen oblik seborojičnog dermatitisa. Stoga neliječena perut s vremenom može prijeći u seborojični dermatitis koji zahtijeva dugo liječenje pod kontrolom dermatologa. Ovakvo stanje ne ugrožava zdravlje, ali iznimno narušava kvalitetu života, s naglaskom na gubitak samopouzdanja i nesigurnost.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Super Soja Lecitin 100 kapsula + Pro Selenium, kelirani selen + Oregano Oil

Oregano oil - Ulje origana
203,51 kn 145,00 kn
Pro Selenium - kelirani selen
68,77 kn 49,00 kn
Super Soja Lecitin 100 kapsula
126,32 kn 90,00 kn

Tagovi: kosa, perut

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!