Iron Plus - kelirano željezo

Šifra proizvoda: CV0180
Broj komercijalnih bodova: 53.60
Proizvođač: CaliVita® International
Pregledano: 1137 puta
Cijena: 94,04 kn
67,00 kn
   - ILI -   

Iron Plus sadrži lako probavljiv oblik keliranog željeza s dodatkom vitamina C i bioflavonoida za njegovu maksimalnu iskoristivost. Ne opterećuje želudac, odlično se upija iz crijeva te nema štetni učinak na zube i probavu.

Tablete željeza odlično se apsorbiraju u organizmu zahvaljujući kelatnoj (organskoj) vezi, vitaminu C i bioflavonoidima. Preporučujemo ga kod anemije, slabokrvnosti i umora. U ovoj aminokiselinskoj kelatnoj formi, asimilacija željeza je 3 do 10 puta veća nego u nekelatnoj anorganskoj fomi.

Željezo je mineral koji je neophodan za život. On je potreban za nastajanje crvenih krvnih zrnaca (hemogoblin) i za formiranje nekih enzima. Željezo unosimo hranom, ali se od tako unesene količine samo 2-20 % apsorbira i stvarno stiže u cirkulaciju. Stoga smo uglavnom upućeni na uzimanje suplementarnih proizvoda, prvenstveno od željeza zavisi koja količina kisika će stići do mozga, srca, jetre, mišića i ostalih tkiva. Željezo pomaže rast, povećava obrambenu sposobnost od bolesti i spriječava zamor. Željezo može spriječiti i liječiti anemiju prouzrokovanu nedostatkom željeza i može koži povratiti njen prirodno dobar.

NAPOMENA! Trudnice i dojilje trebaju se savjetovati s liječnikom prije nego počnu uzimati ovaj preparat.

Doziranje: 1 tableta dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje: 100 tableta.

Sastav:

  • željezo 14 mg
  • vitamin C 30 mg
  • citrusni bioflavonoidi 10 mg
Tagovi: iron plus, kelirano željezo, anemija, slabokrvnost, umor

Preporučujemo proizvod za:

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!