Gljivica candida - Candida albicans

Candida albicans je gljivica, koja je u određenim količinama prisutna u svakome od nas. Candida raste u crijevnoj flori svih ljudi i njezin je sastavni dio. Ova gljivica također živi u ustima, grlu i spolnim organima većine ljudi. Organizam zdravog čovjeka drži razinu candide pod kontrolom, ali ako zbog nekih razloga imunitet padne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Nažalost, mnoštvo uzročnika u našem modernom životu pogoduje rastu candide. Stres, prekomjerno korištenje antibiotika, nezdrava prehrana, sredstva protiv kontracepcije – sve to utječe na rast candide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme.

Preporučujemo slijedeće preparate:

ParaProteX - prirodni antibiotik + Acidophilus sa psylliumom + OxyMax + Virago pomoć za virusne bakterijske gljivične infekcije + ProbioBalance - probiotik i prebiotik + Xantho PLUS 90 kapsula

Acidophilus sa psylliumom
223,16 kn 159,00 kn
OxyMax - voda obogaćena kisikom
407,01 kn 290,00 kn
VirAgo - protiv infekcija
266,67 kn 190,00 kn
Xantho PLUS
252,63 kn 180,00 kn

Tagovi: gljivica kandida, candida albicans

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!