Bakterijske infekcije

Bakterije su jednostanični organizmi. Razmnožavaju se dijeljenjem (jedna stanica se dijeli na dvije, a ove se dijele dalje) u vrlo kratkom periodu. Imunitet pokušava da se izbori sa bakterijskom infekcijom – nekada u tome uspije, a nekad ne. Kada ne uspije – razboljevate se. Mnoge bolesti su uzrokovane bakterijama.

Preporučujemo slijedeće preparate:

ParaProteX - prirodni antibiotik + Garlic Caps - češnjak sa peršinom + Virago pomoć za virusne bakterijske gljivične infekcije + ProbioBalance - probiotik i prebiotik + Xantho PLUS 90 kapsula + Oregano Oil

Tagovi: bakterijske infekcije, bakterije, imunitet

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!