Alzheimerova bolest (demencija)

Alzheimerova bolest je oblik progresivne demencije ili gubitka pamćenja kod koje se javlja propadanje živčanih stanica koje je uz to popraćeno i simptomima moždane atrofije.

Iako može pogoditi i pojedince srednjih godina, Alzheimerova je bolest karakteristična za stariju životnu dob i karakterizira je stanje progresivne neusklađenosti misli i pokreta, konfuzije, gubitka pamćenja, apatije i vrlo često, u početnim stadijima bolesti, susrećemo u pacijenata stanje duboke i teške depresije.

Preporučujemo slijedeće preparate:

Noni sok + Mega Koenzim Q10 (50mg) - Snaga srca + Evening Primrose Oil - ulje noćurka + ZenThonic + E - 100 Vitamin + Sublingual Koenzim Q10 (30mg) + Resveratrol PLUS

Novo
Curcuma Pro - protiv upala
245,61 kn 175,00 kn
Koenzim Q10 pastile
231,57 kn 165,00 kn
Noni sok (946 ml)
449,12 kn 320,00 kn
ZenThonic (946 ml)
463,16 kn 330,00 kn

Tagovi: alzheimerova bolest, demencija

Slobodno nam se obratite za savjet putem našeg savjetovališta. Besplatne savjete Calivita članovima o korištenju preparata daje liječnik. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Poštovani posjetitelji!

Za kupnju po nižim cijenama, potrebno je postati član Calivite kupnjom u minimalnom iznosu od 300 kn. Ukoliko ne želite postati registrirani član možete kupovati po višim cijenama.

Facebook

NEWSLETTER

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način.

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Sigurno!